Skip links
Традиция

От свещената планина Родопи

Мандра „Жълтуша“ е разположена в родопска природна област, която предоставя естествени условия за пълноценно развитие на млечнокиселата бактерия и зреене на млечните продукти, а резултатът е плътен и автентичен вкус.

Ние от Мандра „Жълтуша“ знаем как се създават ценности, предаваме опит от съхранени родопски традиции, градим високи стандарти, работим със способни и обучени екипи и искрено ценим своите партньори и клиенти.

Научете повече за нас

Работим за вас от

1998

Нашите Златни Принципи

Ние от Мандра „Жълтуша“ вярваме, че принципите и тяхното неизменно спазване поставят най-стабилната основа, върху която може да се гради и развива един бизнес. Чрез следните принципи ще научите повече за нас и нашата фирмена култура, която пренасяме и в своите продукти.

1

№1: Оставяй трайно впечатление

Винаги приготвяме продуктите си така, сякаш ще бъдат опитвани винаги за първи път и никога за последен!

2

№2: Качеството винаги си струва

Горчивината от ниското качество трае дълго, а сладостта от ниската цена се забравя бързо. Винаги инвестираме в качествени суровини и оборудване.

3

№3: Естественото е най-здравословно

Стараем се да поддържаме своите продукти максимално естествени. Никога не се стремим да печелим по-голяма трайност или по-нисък разход за сметка на качество.

4

№4: Отличавай се максимално

Енергията и усилията ни са насочени в изграждането на стабилна и отличителна, а не поредната марка на пазара. Качеството и вкусът са нашите водещи отличителни черти.

5

№5: Преоткривай традициите, модернизирай процесите

Производството на млечни продукти е бизнес, който едновременно създава иновации и поддържа традиции. Неподправеното отношение към млякото е двигателят на нашия бизнес.

6

№6: Отнасяй се с уважение към суровините и продуктите

Производството на млечни продукти е въпрос на морал и етика. Всичко при нас започва с дълбоко уважение към млякото и всеки друг хранителен продукт.

7

№7: Млечните продукти трябва да са вкусни!

Храната е както необходимост, така и удоволствие и истинско сетивно преживяване. Желанието ни е нашите продукти да създават чувство за наслада.

8

№8: Работи само с най-добрите

Съставяме вътрешния си екип и изграждаме партньорства само с хора, които имат желанието, знанията и качествата за пълноценно развитие.

9

№9: Екипът ни е най-ценният ни актив

Уважаваме своя екип, грижим се за него и го развиваме, защото вярваме, че успехът се гради от успешни хора. Постигаме повече, когато сме заедно!

Знаете ли, че…

Илюстрациите, които виждате по-горе и по опаковките на нашите продукти, са поръчкови и създадени ръчно от местен родопски художник – Христо Банков.

Това е само един пример за това колко специално внимание отделяме на детайла и колко е важно за нашата фирма да подкрепя други местни таланти, предприемачи и бизнеси.

Ето я и нашата Мандра „Жълтуша“

Разположена сред красивата родопска природа и чистия въздух на китното селце Жълтуша. Винаги сте добре дошли при нас!

Област Кърджали, Община Ардино, с. Жълтуша 6789

_IMV9492
DJI_0508
DJI_0500

На 27.01.2021 г. дружеството „Персенски“ ООД  получи финансова подкрепа в размер на 10 332.90 лева, съфинансирани от ЕЗФРСР по мярка 21 „Извънредно временно подпомагане за земеделските стопани и МСП, които са особено засегнати от кризата, предизвикана от COVID-19“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
Безвъзмездната финансова помощ ще подпомогне предприятието, като покрива част от задълженията, които са възникнали в периода на кризата COVID-19.
С участието си по тази процедура компанията адресира следните основни цели:
1. гарантиране конкурентоспособността на компанията
2. осигуряване непрекъснатост на дейността на преработвателната компания „Персенски“ ООД.

Свържете се с нас

Общ. Ардино, с. Жълтуша 6789

запитвания

office@jaltusha.bg

управител

vchaushev@jaltusha.bg

поръчки

porachki@jaltusha.bg

Счетоводни документи

schetovodstvo@jaltusha.bg

Управител: +359 878448484

За поръчки: +359 878484866

За поръчки в област София: +359 878775187